Johannes vertelt : live voorstelling

Een muzikale bijbelstudie, kerktheater, cabarevangelie, scripturetainment, geef het maar een naam. Het gaat natuurlijk om de inhoud! Om het Woord, om precies te zijn.

Met het Johannes als gids (die merkwaardig genoeg op de achtergrond blijft), maken we tijdens deze voorstelling een muzikale wandeltocht door zijn evangelie. Liedjes, afgewisseld met korte overdenkingen en persoonlijke verhalen.

Het gaat over thema's als geloof, vergeving en liefde, maar ook over twijfel, vragen en (her)ontdekkingen. In deze voorstelling krijgt Johannes' boodschap een nieuwe vorm.
Jan Jaap sluit zo aan bij een lange traditie waarin het goede nieuws van Jezus wordt doorgegeven.


Tekst, muziek en spel : Jan Jaap Wubs
Speelduur : 2 x ca 45 minuten (met pauze)

'Johannes vertelt' bij jouw kerk, vereniging, festival of andere bijeenkomst? Stuur een bericht naar info@wattezeggen.nl wanneer je meer wilt weten over de boekingsmogelijkheden voor deze voorstelling.

Johannes vertelt : het album (2CD en streaming)

Debuut-dubbelalbum van Jan Jaap Wubs met de liedjes én verhalen uit zijn theaterprogramma 'Johannes vertelt'.

Met op dit album muzikale medewerking van
Jan Willem van Delft, Allard Gosens, Daniel van der Molen en Peter van Essen. Opgenomen in de TCC Studios, geproduceerd door Rob Buis.

Je kunt het album bestellen door een bericht te sturen naar info@wattezeggen.nl.

Vermeld daarbij :
Je ontvangt dan een bestelbevestiging met jouw persoonlijke bestelnummer en de betaalgegevens.

Prijs : € 15.- (+ € 4.- verzendkosten*)

Na overmaking wordt de bestelling doorgaans binnen twee werkdagen verzonden.Liever digitaal ? Je vindt het album ook op streamingdiensten, bijvoorbeeld Spotify :* Wordt verzonden als POSTNL brievenbuspakket, gecombineerde bestelling mogelijk.